top of page
No Fear

Angsten, fobieën, paniekaanvallen

Faalangst, spreekangst of vliegangst, hoogtevrees, claustrofobie, angst voor spinnen, ...

Angst is op zich geen slechte emotie.

 

Bedenk dat angst ook een beschermingsmechanisme is dat ervoor zorgt dat we weg blijven van gevaarlijke dingen of gevaarlijke situaties.

 

Maar valt het je op dat je bang bent voor dingen of situaties die volstrekt ongevaarlijk zijn, dat je excuses zoekt om niet meer buiten te komen om zo je angst niet in de ogen te moeten kijken.

Misschien ben je bang voor wat er in de wereld gebeurd, bang voor confrontaties, bang voor dingen die eventueel misschien zouden kunnen gebeuren... dan heeft dit waarschijnlijk impact op je dagelijks leven en is er meer aan de hand.

Begin je voor de zoveelste keer te beven, te trillen, te hyperventileren, te zweten, misselijk te worden... dan weet je dat die negatieve gedachten jou in hun macht hebben.

Vaak stoot je ook op onbegrip vanuit je omgeving want ze aanzien het als aanstellerij.

 

Dit zijn misschien wel fobieën die jou in zijn greep houden waardoor jij plezier en vrijheid mist in je leven.

 

Daarbij gaat het dus niet over de hoeveelheid angst, maar eerder dat er angst optreedt als er geen echt gevaar of (be)dreiging is.

 

Weet dat angst iets is dat op een bepaald moment in je leven is ontstaan, aangeleerd of overgenomen is en dat ons onderbewustzijn heeft opgeslagen als de beste manier is om jou in die situatie te beschermen.

 

Hypnose helpt jou om jouw angst in de ogen te kijken en op te lossen.

 

Met hypnotherapie kan je door terug te gaan, zonder pijnlijke herbeleving, naar het begin van wanneer je angst is ontstaan.

Zo zal je onderbewustzijn andere reactie mogelijkheden geven, zodat je brein in de toekomst normaal gaat reageren op een ongevaarlijke situatie of een ongevaarlijk object.

 

Zo zullen we ook werken aan je zelfvertrouwen en zelfbeeld zodat je krachtig in het leven gaat staan.

 

Het programma bestaat uit 3 hypnotherapiesessies, een werkboekje en een audiohypnose voor thuis.

Kostprijs: 425€/traject

 

Hoe zou jouw leven eruit zien zonder angst en zijn beperkingen? Kies jij ervoor om verlost te zijn van jouw angst?

 

bottom of page