top of page
11062b_df66c6bcda0b495eb3dbefe6053c123e_mv2.webp

Regressietherapie/Traumaverwerking

Verwerk onverwerkte, vaak traumatische ervaringen/emoties uit je eerste levensjaren

Hoe we als volwassenen in het leven staan is sterk afhankelijk van wat we hebben meegemaakt, gevoeld in onze jonge jaren.

Vaak zijn er overwerkte emoties of ervaringen die we onderdrukt of geblokkeerd hebben maar die wel bepalend zijn geweest voor ons leven. Hoe klein we op dat moment ook waren, we hebben er wel ons begrenzende overtuigingen door aangenomen zoals "ik ben niet goed genoeg" of "ik mag er niet zijn" of "mensen zijn niet te vertrouwen",...

Met regressietherapie gaan we terug naar de toen traumatiserend ervaring voor het kleine kind en staan we de volwassen persoon toe om zorg te dragen voor het gekwetste, verlaten, ongelukkige, verwaarloosde kind.

Je laat het kind voelen dat het er mag zijn, dat het ok is, dat het veilig is, dat het onschuldig is, geliefd is en dat het nooit zijn/haar schuld is.

Door het innerlijk kind als volwassene mee in je hart te dragen zodat het terug de wereld kan vertrouwen kan jouw herstel als volwassene plaats vinden.

Door deze vorm van hypnose kom je tot inzichten maar ook tot verwerking van traumatische en vervelende ervaringen die jou geremd hebben. Deze belemmeringen kunnen zich op verschillende manieren uiten: lichamelijke aandoeningen, psychische problemen, angsten, bindingsangst, verlatingsangst, laag zelfbeeld, please-gedrag, moeilijke relaties, somberheid, depressieve gevoelens, eetproblemen, verslavingen,...

Regressietherapie geeft je onmiddellijk inzicht waardoor we verder kunnen gaan met een op maat gemaakt behandelplan, sommige mensen kunnen zelfs onmiddellijk een verlichting voelen en hun leven een nieuwe wending geven.

 

Tijdens het kennismakingsgesprek zal er duidelijk besproken worden uit hoeveel sessies het traject zal bestaan en de kostprijs hiervan.

Het programma bestaat uit 2 hypnotherapiesessies en een audiohypnose.

Kostprijs: 275€/traject

Vraag je je af of "Regressietherapie/traumaverwerking" voor jou een oplossing kan bieden?

bottom of page