top of page
Brigitte Vos

Door omstandigheden ben ik dan de studies van industrieel ingenieur gaan volgen waarvan ik het diploma heb behaald met de specialisatie biochemie.

Na meer dan 10 jaar in de farmaceutische industrie en medical devices gewerkt te hebben en vele gesprekken met klassieke artsen en specialisten heb ik dit parcours de rug gekeerd om mijn eigen "goed-gevoel"-centrum te beginnen waarbij voeding, beweging en levensstijl centraal stonden.

Echter sloeg het noodlot toe en werd ik ziek en kreeg ik te horen van het klassieke parcours dat het beter was om met de zaak te stoppen want dat men eigenlijk geen oplossing kon bieden voor mijn ziekte. Zo geschiedde en na meer dan 11 jaar verkocht ik mijn zaak.

In mijn zoektocht naar, in eerste instantie voor mezelf maar ook voor anderen, mijn doel van het leven heb ik dan de opleidingen mental coach en nadien orthomoleculaire therapie gevolgd en met glans het certificaat behaald. Sinds ik de orthomoleculaire therapie op mezelf heb toegepast ben ik volledig genezen.

Omdat ik ook nog verder op zoek was om oplossingen te bieden voor de menselijke psyche, ben ik zo de opleiding van hypnotherapie gaan volgen en heb er al zeer mooie resultaten mee behalen.

Daarnaast heb ik ook de opleiding van het virtueel maagbandtraject gevolgd bij de grondlegster van het programma, Sheila Granger.

Ik ben geen arts, psycholoog of psychiater en stel geen medische diagnoses. Hypnose mag nooit ter vervanging gezien worden van noodzakelijke medische zorgen. Het is belangrijk om eerst contact op te nemen met uw arts wanneer u vragen heeft over uw gezondheid.

Gecertificeerd hypnotherapeut - Gecertificieerd Simpson Protocol Practitioner

Gecertificeerd Virtuele maagband-Sheila Granger hypnotherapeut 

Gecertificeerd orthomoleculair therapeut - Industrieel Ingenieur Biochemie - Voedingscoach - Mental coach

Ministrieel erkend hulpverlener

Hypnotherapie
Certified Practioner-Sheila Gragner Virtual Gastric Band
Simpson Protocol_edited
Diploma orthomoleculaire

Over Brigitte

Altijd ben ik geïntegreerd geweest in het menselijk lichaam en de menselijke psyche en heb ik steeds een sterke wil gehad om anderen te helpen naar een gezond en gelukkig leven en naar de beste versie van zichzelf.

Vanuit mijn diepe wens om mensen te helpen die dikwijls door het klassieke circuit geen resultaat boeken, heb ik een opleiding orthomoleculaire therapie en hypnotherapie gevolgd.

Vermits ikzelf op een bepaald moment in mijn leven niet meer kon geholpen worden door het klassieke circuit heb ik zelf ervaren dat er wel degelijk oplossingen zijn en dat die eigenlijk vrij eenvoudig zijn.

Reeds in mijn kinderjaren wist ik al wat mijn doel in het leven was, nl. mensen helpen naar een gezond lichaam en een gelukkig leven.

bottom of page