top of page
klaver

....Wat eerst een uitzichtloze situatie leek werd op 3 weken opgelost d.m.v. 3 hypno sessies. Brigitte beheert fantastische technieken om je onderbewustzijn aan te spreken en te herprogrammeren. Ook is ze enorm begaan en biedt ze je hulpmiddelen aan om achteraf zelf mee aan de slag te gaan....

 In 1 woord: TOP!

klaver

....Vanaf het eerste contact heb je instant een vertrouwelijk gevoel. Ze neemt de tijd om een perfect inzicht op de situatie te verkrijgen en werkt zeer persoonlijk. Al na de eerste hypnose therapie sessie voelde ik me ‘ontlast’ en terug veel luchtiger. Brigitte is een kei in haar vak en een persoonlijkheid dat je het gevoel geeft dat je elkaar al jaren kent. Topper!

klaver

 ...Ik ben voor mijn vliegangst onder hypnose geweest ....voelde ik bij het opstijgen een beetje een spanning maar ... kwam tot rust. Bij de turbulentie had ik totaal geen last en heb zelfs even een dutje kunnen doen. Bij het landen was er heel veel turbulentie ....niet verkrampt zoals voor de hypnose. Dus ik ben heel blij met het resultaat. 

klaver

....
Ondanks jarenlange therapie en talloze gesprekken met de psycholoog, bleef ik steeds vastlopen op hetzelfde probleem en slaagde ik er maar niet in om het anders te doen. Ik zei thuis vaak: "Ik wou dat ik een reset button had", maar helaas bestaan er geen wondermiddelen... Wel, ik heb het gevoel dat Brigitte mij deze reset button heeft gegeven.... Ik heb nog nooit zo'n innerlijke rust en gelukzaligheid ervaren. Ik leef en be-leef mijn leven en onderga het niet langer.

 

klaver

... ben ik mentaal maar ook lichamelijk zeer goed geholpen... Ook zeer blij met het aantal kilo's die ik kwijt ben, maar vooral dat ik mij beter voel zonder angst en paniekaanvallen.

klaver

Zeer vriendelijke ontvangst, direct duidelijke uitleg gekregen over de therapie en gerust gesteld over het verloop. Na 1 sessie was 95% van mijn klachten reeds verdwenen en sinds de 2de sessie ben ik volledig vrij van klachten. Dit is een klein wonder daar ik reeds meer dan 20 jaar met deze klachten rondliep en geen enkele dokter, kinesist of chiropractor mij kunnen helpen heeft. Hypnose was mijn laatste redmiddel en heb nu vooral spijt dat ik dit niet eerder ontdekt had. 

Vrouw die buitenshuis werkt

Beoordeling toevoegen

Wat vond je er van?

Zou je ons aanbevelen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page