top of page
slaap

Slaap

Jouw lichaam en geest hebben slaap nodig om alles te verwerken en te herstellen

Het is (te) lang geleden dat er nachten zijn waar je hebt doorgeslapen. Continu word je wakker, je moet steeds plassen, je bent erg onrustig, je valt moeilijk in slaap, je partner ligt naast je te snurken, je slaapt licht of je ligt uren naar het plafond te staren,...

Kortom, de volgende dag voel je je niet uitgerust en heb je niet het idee dat je klaar bent om lekker de dag in te gaan. Het lijkt er meer op dat je je moet voortslepen.

We slapen allemaal wel eens slecht maar als het te lang aanhoudt dan beperkt het je in het leven, dan kan het jouw sociale en ook je professionele leven aantasten. Je bent erg prikkelbaar, minder productief, je voelt je uiteindelijk zelfs minder zeker.

Wanneer je met slaapproblemen naar de huisarts gaat, wordt er al snel medicatie voorgeschreven. Dat kan wel even helpen maar het lost geenszins de oorzaak op aangezien je slapeloosheid vele oorzaken kan hebben.

Hypnotherapie is een efficiënte methode om slaapproblemen te behandelen. Onder hypnose leer je lichaam en geest in rust te brengen waardoor je op natuurlijke wijze in slaap valt. We gaan op zoek naar de oorsprong van je slapeloosheid en we gaan je ermee leren omgaan zodat jouw slaapproblemen het hoofd kan bieden.

Een goede nachtrust is belangrijk. Als je beter gaat slapen zal je jezelf de volgende dag fitter voelen en productiever worden.

 

Het programma bestaat uit 2 hypnotherapiesessies en een audiohypnose voor thuis.

Kostprijs: 275€/traject

Droom jij van een heerlijke herstellende slaap?

bottom of page