top of page
Vrouw met sigaret

Stoppen met roken

Word een niet-roker, niet een ex-roker... een wereld van verschil

Heb jij een echte haat-liefde verhouding met je dagelijkse sigaretten?

Want aan de ene kant is je sigaret toch zooo lekker, terwijl aan de andere kant wil je wat graag de sigaretten laten liggen.

Dat roken ongezond is weten we allemaal, helaas maakt dat het stoppen niet gemakkelijker. Als dat zo was, was iedereen ondertussen al gestopt.

Wellicht ben je het echt beu om op die ongezonde manier verder te leven maar is het je nog steeds niet gelukt om definitief te stoppen met roken. Misschien heb je al heel wat verwoede pogingen gedaan om te stoppen en van je sigaretten af te blijven om dan vervolgens na enkele dagen toch weer te hervallen.

Wie probeert om een ex-roker te worden louter "op karakter", heeft een slaagkans van minder dan 10%. Dit betekent dat meer dan 90% na één jaar weer rookt als voorheen en de meeste daarvan zelfs binnen de eerste maand.

Er zijn ondertussen vele methodes op de markt dewelke als hulpmiddelen kunnen dienen zoals onder andere nicotinepleisters,  of de E-sigaret maar voor vele mensen zijn deze methodes niet succesvol.

Wie met de bewuste mind probeert het onderbewustzijn te veranderen, zal daar maar zelden in slagen wat ook door de cijfers bewezen wordt. Begrijpelijk dat er zoveel rokers moedeloos worden na de zoveelste stoppoging.

Het is het onderbewustzijn waar de kracht zit en dus ook de oplossing om voor eens en altijd van slechte gewoontes en verslavingen af te komen. Diep in jouw onderbewustzijn zit de drang verscholen om te roken. Met hypnose kan je deze drang verwijderen, waardoor je stopt met roken op jouw voorwaarden.

Met hypnose is een bewezen slaagkans van meer dan 80%, wat vele malen hoger is in vergelijking met welke andere methode ook.

Rookstop onder hypnose is een wereld van verschil want doordat wij in jouw onderbewustzijn installeren dat jij een NIET-roker bent ga je ook niet de klassieke afkickverschijnselen ondervinden die er met andere behandelingen wel zijn.

 

Het programma bestaat uit 2 hypnotherapiesessies en een audiohypnose voor thuis.

Kostprijs: 275€/traject

Kies jij ervoor om als NIET-roker door het leven te gaan?

bottom of page