top of page
Mannelijk model met witte bloemen

Stress

Leer omgaan met stress. Ook examenstress kan behandeld worden.

Stress is een fysiologische reactie die verband houdt met een externe gebeurtenis, zoals een deadline op het werk, een toets,...

Het woord "stress" wordt gedefinieerd als tegenspoed, tegenkracht of druk. Wanneer ons lichaam hiermee geconfronteerd wordt, treedt er een vitaal reactieproces in werking.

Stress is een biologische reactie in een onderdeel van ons leven en heel normaal. Stress zorgt ervoor dat onze geest waakzaam is, wat we dan de zogenaamde "gezonde" stress noemen.

Echter heb je anderzijds chronisch stress waarbij je lichaam continue onder druk blijft staan en er op termijn voor zorgt dat we gezondheidsproblemen krijgen zoals slecht slapen, hoofdpijn, migraine, gejaagd gevoel, depressieve gevoelens, spijsverteringsproblemen, darmklachten, immuniteitsproblemen,...

Kortom wanneer je merkt dat de draaglast groter wordt dan je draagkracht dan wordt het tijd dat er aan de alarmbel wordt getrokken en dat je door middel van hypnotherapie leert de stress te beheersen, spanningen los te laten, en je triggers leert te herkennen.

Examenstress: merk je dat je tijdens je examens maar niet verder geraakt met studeren, dat de stress je soms zelfs zodanig in zijn greep heeft dat je last krijgt van je maag, hoofdpijn, slecht slapen,... zelfs tot het krijgen van black-outs? Ook dit kan aangepakt worden met hypnotherapie zodat jij rustig en zelfverzekerd je examens kan laten slagen.

 

Het programma bestaat uit 2 hypnotherapiesessies, een werkboekje en een audiohypnose voor thuis.

Kostprijs: 295€/traject

Is het 5 voor 12? Laat het niet langer toe om het 5 na 12 te laten worden.

bottom of page