top of page
Hypnotherapeut

Verslavingen (alcohol/GSM/...)

Maak komaf met die geestelijke verslaving

Wat is een verslaving nu eigenlijk, meestal spreken we van twee verschillende soorten verslaving.

Zo kan het zijn dat je verslaafd bent aan middelen zoals drugs of alcohol die de verslaving in stand houden, maar je kan ook verslaafd zijn aan een bepaald gedrag of handeling. Hierbij neem je geen drugs of alcohol tot je, maar ben je eerder verslaafd aan een gewoonte, denk daarbij aan gamen, gokken of aan je smartphone,... Je kan ook verslaafd zijn aan werk, internet,...

De gedragingen of de handelingen die daarbij horen geven je een kick, waardoor je deze steeds wil blijven herhalen, in vele gevallen zelfs tot het punt waarop het schadelijk voor je wordt.

Alhoewel dit twee verschillende soorten verslaving zijn, is de uitkomst in vele gevallen hetzelfde.

Stel je de laatste tijd vast dat je steeds meer gefocust bent op je verslaving? Dat je hele dag in het teken komt te staan om te voldoen aan je verlangen en enkel je verslaving kan je die voldoening geven?

Vaak merk je pas dat het te laat is en er ontzettend veel schade is aangericht door jouw verslaving. Of merkte je het wel op maar slaagde er niet in wijzigingen in je gedrag aan te brengen.

Je bent je bewust van die slechte gewoonte en verslaving en om deze problemen effectief aan te pakken is het belangrijk dat we de geestelijke afhankelijkheid gaan wegnemen. We leren je ook omgaan en positief handelen in vervelende situaties. Via hypnose gaan we jou helpen om die situaties niet meer als vervelend te beschouwen.

Hypnotherapie is een enorm krachtige tool, die efficiënt werkt en na enkele sessies al verlichting kan brengen. Met hypnotherapie gaan we vertellen aan jouw onderbewustzijn waarom het nu echt tijd wordt om ermee te stoppen, omdat het niet gezond voor je is... omdat het niet veilig is... Zodat jij eindelijk voor eens en voor altijd afscheid kan nemen van die verslaving, ongeacht welke het ook is.

 

Het programma bestaat uit 2 hypnotherapiesessies en een audiohypnose voor thuis.

Kostprijs: 275€/traject

Het programma alcoholverslaving bestaat uit 3 hypnotherapiesessies en een audiohypnose voor thuis.

Kostprijs: 425€/traject

Ben jij er klaar voor?

bottom of page