top of page

Tijd voor verandering

Een stap in de goede richting

“Don't expect a change if you don't take action”

Brigitte Vos

Brigitte

Gelukkig zijn en gezondheid .....

Dat wens jij iedereen toe die je nauw aan het hart ligt, dus waarom zou gelukkig en gezond zijn voor jezelf geen prioriteit mogen zijn?

Veel van onze emoties, angsten, gedragingen, overtuigingen zitten verankert in ons onderbewustzijn. Het is er dikwijls ontstaan tijdens onze kindertijd of wegens een momentopname die een diepe indruk heeft nagelaten.

Hypnotherapie kan jou helpen om er komaf mee te maken zodat jij verlost geraakt van deze angsten, emoties, slechte gewoontes, verkeerde gedachten…zodat er een nieuwe wereld voor jou kan open gaan. Een wereld waar jij jezelf kan zijn, ongeremd kan genieten… zoals je altijd al had gedroomd maar het nooit kon bereiken door jouw belemmeringen.

Hoe zou jou leven eruit zien wanneer je verlost bent van je angsten, verslavingen, onzekerheid, beperkende gedachten? De verandering zit wel degelijk in jou, je moet alleen de eerste stap willen zetten.

Gun jezelf een leven dat je voluit kan genieten van het leven, van je vrijheid, van jezelf kunnen en mogen zijn, van te genieten,…

 

Of zit je met klachten of een aandoening waar je maar niet vanaf geraakt en waarvoor je geen hulp vindt?

Orthomoleculaire therapie gaat op zoek naar de oorzaak van jouw probleem. Met een persoonlijk behandelplan, waaronder een aangepast voedings- en levensstijladvies en toevoeging van voedingssupplementen stimuleren we het zelfherstellend vermogen van het lichaam om zo ervoor te zorgen dat jouw lichaam opnieuw in balans komt en je verlost geraakt van je klachten.

Mijn missie is om jou gelukkig en gezond te laten worden. En dat doe ik door verandering te brengen in jouw onbewuste of door jou te begeleiden hoe je optimaal het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam een handje kan helpen. Wordt de regisseur van je eigen leven en ga voor wat jij wil. Jij kan die verandering of de genezing brengen wanneer jij wil.

Wil je actie ondernemen om tot verandering te komen? Ik help je graag verder.

 

Brigitte

Hypnotherapie en orthomoleculaire therapie

Angsten, fobieën, paniekaanvallen

Heb je nog vragen vul gerust het contactformulier in.

Spoorweglaan 101a, 9120 Beveren, België

Privé terrein tussen nrs. 99 en 103 oprijden, gelieve te parkeren voor de houten carport aub.

0473/240819

Bedankt voor de inzending!

bottom of page