top of page

Veel gestelde vragen

Alles wat u moet weten

Hoe ga ik  te werk?

Jij bent uniek en alles wordt op jouw maat afgesteld.

Eerst en vooral maken we kennis gedurende een half uur, ter plaatse, online of telefonisch.

Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en en wat je verandert zou willen zien, je krijgt de kans om een antwoord te krijgen op jouw vragen.

Tenslotte leg ik jou mijn manier van werken uit.

Het intakegesprek is gratis en vrijblijvend.

Eens je beslist hebt om van start te gaan krijg je een intakeformulier of een anamnese (bij orthomoleculaire therapie) toegestuurd via e-mail. Deze stuur je me ten laatste een week voor jouw eerste afspraak ingevuld terug zodat ik jouw sessie op maat kan voorbereiden.

Tijdens de sessie of de bespreking van het behandelplan (bij orthomoleculaire therapie) gaan we jouw probleem aanpakken bij de wortel om zo de verandering tot een succes te volbrengen.

Tussen de sessies door ben ik ook nog steeds bereikbaar voor jouw vragen.

Heeft u vragen over hypnotherapie of orthomoleculaire therapie? Brigitte Vos is toegewijd om klanten de best mogelijke zorg en ervaring te bieden. Bekijk enkele van de meest gestelde vragen en antwoorden hieronder. Als u nog steeds vragen hebt, neem dan contact op.

Wat is hypnotherapie en hoe voelt het aan?

Hypnose is een toestand van diepe ontspanning waarbij je geest zich ontspant en je aandacht wordt gericht op je eigen innerlijke gevoelens en gedachten. 

Door middel van positieve suggesties te geven aan het onderbewustzijn is hypnose een middel om veranderingswerk te laten plaatsvinden.

Laat u me iets doen waar ik me niet comfortabel bij voel?

Neen, je zal nooit iets zeggen of doen dat tegen je eigen geweten, normen of waarden indruist.

Kan iedereen onder hypnose geraken?

Ja, maar enkel indien je bereid bent om onder hypnose te gaan. Het is daarom belangrijk dat je het vertrouwen geeft aan de therapeut en dat je de instructies opvolgt.

Wat is orthomoleculaire therapie?

Orthomoleculaire therapie is een behandelwijze die zich richt op het uitbouwen en behouden van een optimale gezondheid door het gebruik van de juiste voeding en het gebruik van supplementen.

bottom of page